Workshops / Cursus 4 dagdelen / Kinder workshop feest

Wij verzorgen gedurende het jaar diverse workshops.

  • De workshops worden gehouden bij de Bloemendeel.
  • Dagdelen en tijden zijn in overleg.
  • Een drankje en een hapje zijn aanwezig.
  • Minimale deelname van 5 personen.
  • U kunt de workshop uitbreiden met een High Tea of Lunch in ons tuinhuis.

De workshops worden gegeven in ons bloemenatelier (de schuur dus). In de winter kan het fris zijn, neem voor de zekerheid een warm vest of bodywarmer mee.

Wij verzorgen ook workshops op locatie, minimale deelname van 10 personen.

Workshop

U kunt een workshop plannen vanaf 5 personen. Wat u kunt maken bespreken we met elkaar van te voren. We horen graag waar uw belangstelling ligt.

Dag en tijd in overleg. U kunt de workshop ook uitbreiden met een Lunch of High Tea.

Pasen 2020

Vrijdag avond 3 april ( VOL) en Woensdag avond 8 april (19.45 uur beginnen) is er een open inschrijf avond voor het maken van een paasbloemstuk. Andere momenten kunt u overleggen.

Deze 2 bloemstukken kunt u voor de Paasdagen komen maken:

Schors:  Om steekschuim binden we schors waarin we met vrolijk gekleurde bloemen gaan werken. Natuurlijk ontbreekt de paasdecoratie niet. Kosten € 32,50

Krans in pot: Een krans (diverse modellen) verwerken we in een pot die we opmaken met mooie voorjaarsmaterialen. Daarna werken we het bloemstuk af met paasmateriaal. Kosten € 35,-

 

HIGH TEA IN ONS TUINHUIS

Cursus 4 dagdelen

In 4 lessen maakt u kennis met diverse bloemschiktechnieken. Deze 4 lessen zijn verspreid over het jaar: bv maart, juni, oktober, december.

Dit kan om de volgende de technieken gaan:

  •         Boeketten maken, verschillende stijlen
  •         Bloemstuk maken, horizontaal/verticaal
  •         Bloemstuk met een ijzeren frame
  •         Bloemstuk met een thema

Als er andere technieken zijn die u wilt leren dan kunt u dat aangeven.

U kunt zelf een pot/schaal meenemen, deze kunnen wij ook voor u verzorgen.

Minimaal aantal deelnemers 5. We starten als een groep compleet is.

Kosten:  € 110,-  voor 4 lessen, inclusief materiaal (exclusief pot of schaal). Deze prijs geld alleen als u alle 4 de lessen aanwezig bent. Komt u minder lessen dan betaald u de prijs van de workshop zoals deze op de site staat.

Kinder workshop / verjaardagsfeest

Kinderworkshop

De Bloemendeel is een gezellige locatie voor een kinderworkshop. De workshops worden gegeven in ons bloemenatelier (de schuur dus). Er zijn diverse mogelijkheden voor het maken van bloemstukken.

 

We beginnen met het maken van de ondergrond en vullen dit met groenmateriaal. Daarna is er tijd om buiten te spelen met de dieren en diverse spelmaterialen. Als iedereen uitgewaaid is gaan we verder met de bloemen te verwerken in het bloemstuk. Daarna decoreren we het bloemstuk met vele gedroogde materialen. Iedereen maakt zo zijn eigen bloemstuk zoals hij/zij dat mooi vindt.

De workshop duurt ongeveer 2 uur. Tijdens het maken van het bloemstuk krijgt iedereen drinken en wat lekkers.

Wilt u het feest compleet maken dan kunnen de kinderen nog blijven eten. De keus is patat met een snack met als toetje een ijsje of een High Tea voor kinderen. Dit is in ons tuinhuis of bij mooi weer buiten. Er komt dan een klein uurtje bij.

De workshop is voor kinderen vanaf 7 jaar. Minimum aantal is 6 en maximum 10 kinderen. De prijs voor een kinderworkshop ligt rond de € 15,- p.p.

Willen de kinderen blijven eten dan komt daar € 5,-  of € 9,- p.p bij. Als ouders/begeleiders mee eten, betalen ze dezelfde prijs.