Trouwwerk

De datum van jullie trouwdag staat vast. Er komt veel op jullie af om te regelen. Bloemen is daar één onderdeel van. Belangrijk om te zorgen dat ook dit past in het geheel van jullie dag.

Bruidsboeket

Het boeket bloemen moet passen bij de kleding en bij jullie persoonlijkheid. Het plaatje wordt compleet met het juiste boeket. Samen nemen we door hoe het boeket eruit komt te zien.

Corsages

De corsage voor de bruidegom is in dezelfde stijl als het bruidsboeket. Met de bloemen erin die jullie erin willen hebben. Denk ook eens aan een polscorsage, een leuk detail voor bruidsmeisjes, kinderen of vriendinnen. Een corsage voor jullie belangrijkste gasten, die komt ook in de stijl die jullie willen.

Vervoersmiddel

Bloemen op de auto, koets en andere vervoersmiddelen zorgen voor een feestelijke uitstraling.

Thuis

De gasten worden vaak thuis ontvangen. Bloemen geven een extra feestelijke sfeer. U kunt hierbij denken aan vaasjes op tafel en een versierde entree. Dit ook in jullie kleuren en stijl.

Kerk/trouwlocatie

U creëert een persoonlijke sfeer door de kerk en de trouwlocatie aan te kleden met bloemen. Een mooie toef bloemen aan de stoelen, boeket bloemen bij de entree.

Feestlocatie

Dan is het tijd voor feest. Ook hier kleden we de locatie aan met de bloemen die bij jullie horen. Vaasjes op tafel, wanddecoratie, entree. Bij elke locatie bekijken we wat het mooiste past bij jullie dag.
 
Kijk voor meer foto’s in de Galerij.